En restaurang för dig som vill äta gott

God eftermiddag och välkommen! Denna fina måndag hade jag tänkt skriva ett inlägg om en restaurang i Kungälv som heter Ristorante Da Umberto. Det är en restaurang som verkligen har överraskat mig.

I början av det här året bestämde jag och min pojkvän att vi skulle besöka en ny restaurang varje månad, det var ett nyårslöfte vi hade tillsammans. Hittills har det gått väldigt bra, vi har besökt tio olika restauranger som vi aldrig har besökt tidigare. De olika besöken har resulterat olika, en del besök har varit helt fantastiska medan andra har varit mindre bra. En riktigt bra sak med det här nyårslöftet är att vi har hittat vår nya favoritrestaurang, det är en restaurang i Kungälv vid namn Ristorante Da Umberto. Det var en kompis till min pojkvän som tipsade oss om att gå dit, idag förstår jag verkligen varför. All personal är väldigt trevlig och de välkomnade oss med öppna armar, deras fantastiska kundservice höll i sig under hela besöket. Utöver den underbara servicen man får hos dem har de även en bred italiensk meny. Den maten vi beställde var extremt god, så god mat får man inte på många ställen. Trots att vi var jättemätta när vi hade ätit upp var det nästan så att man ville ha mer bara för att det var så gott. Det var ganska nyligen vi besökte dem för första gången men vi kommer garanterat gå dit snart igen. Om någon av er letar efter en riktigt bra restaurang i Kungälv kan jag verkligen rekommendera er om Ristorante Da Umberto, det är den bästa restaurangen jag har besökt i år.