Ofräscha badrum på restauranger

Okej, det är väl få som kan säga att toaletten är det som är mest avgörande för en restaurang men de allra flesta måste nog ändå kunna hålla med om att det är relativt avgörande. Är badrummet rent och fräscht så kanske man inte tänker på det så mycket, men om det är slitet och äckligt så kommer man att bli avskräckt från hela restaurangen.

Har faktiskt varit på en sådan restaurang där maten var väldigt god, men så gick jag till badrummet och det var så gammalt och slitet och gjorde att jag började tvivlar på hela restaurangen, om den verkligen var så bra och seriös som jag först trott. Vill egentligen bara gå fram till dem i kassan efteråt och ge ett visitkort till VVS Akuten Södertörn AB och säga åt dem att ringa dem och boka tid för en badrumsrenovering till Haninge, så att de kunde få ordning på sitt badrum. Gjorde det dock inte, kändes lite förolämpande. Men samtidigt så hade det nog varit bra för dem att höra det och så hade jag kanske kommit tillbaka som besökare också. Det har jag inte gjort nu. Vem vet de kanske själva har kommit på problemet eller så har någon annan upplyst dem om att göra en badrumsrenovering så att de faktiskt har sökt upp och anlitat VVS Akuten Södertörn AB i Haninge för att göra renoveringen.

Borde kanske gå tillbaka till restaurangen i Haninge bara för att kolla det. Jag menar det var över ett år sedan jag var där nu, så det är mycket möjligt att de faktiskt har gjort en badrumsrenovering, de har haft tid för att göra det och de på VVS Akuten Södertörn AB jobbar väldigt snabbt också.